Central Ballet School

Σχολή Χορού                 Αναγνωρισμένη από το Κράτος

Μάρκου Μπότσαρη 4,           Νέα Αρτάκη, Χαλκίδα

Τηλ. 22210-86245

centralballet@hotmail.com

www.centralballet.gr

 

Διδασκόμενα Μαθήματα

Κλασικό Μπαλέτο ISTD

Baby Ballet από 3 ετών

Σύγχρονο - Contemporary Dance

Video Clip Dance Junior

Hip Hop Εφήβων

Μοντέρνος Χορός ISTD

Jazz ISTD

Χορευτική Γυμναστική

Μπαλέτο Ενηλίκων

Barre à terre

Pilates

Yoga

Zumba

 

Διεύθυνση Σπουδών

Φαίη Χριστοδούλου

Παραστάσεις Σχολής

Επίσημη Παράσταση Central Ballet 2017

23 Ιουνίου 2017

 

Την Παρασκευή 23/6/2015 και με ώρα έναρξης 19:00, πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία η Επίσημη Παράσταση της σχολής χορού Central Ballet για το 2017 με τίτλο 'Cinderella'. 

Στη φετινή μας παράσταση είχαμε την τύχη να έχουμε ως επίσημο χορηγό το Κουφέτο και το νέο καινούργιο μαγαζί Κουφέτο NewBorn στον πεζόδρομο της Αβάντων.

 

'Cinderella' Central Ballet 2017'Cinderella' Central Ballet 2017

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην αξιαγάπητη κυρία Μαίρη Σιβρή και σε όλο το προσωπικό του Κουφέτου και του Κουφέτου NewBorn που είχαμε τη χαρά να τους έχουμε κοντά μας στην επίσημη παράσταση του Central Ballet για το 2017 καθώς και σε όλους τους συντελεστές της παράστασης που δούλεψαν με μεγάλο κέφι και τεράστια διάθεση, δημιουργικότητα και φαντασία για να ανέβει στη σκηνή με τόση ομορφιά και επιμέλεια η 'Cinderalla' μας. 

 

CinderellaCinderella

 

Όλες οι καθηγήτριες του Central Ballet School οφείλουμε να ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας τους γονείς όλων των μαθητών που μας εμπιστεύονται ότι πολυτιμότερο έχουν …… και βέβαια …… με απεριόριστη αγάπη τους πραγματικούς πρωταγωνιστές της βραδιάς μας, τους φανταστικούς μας μαθητές !!!!  

Λίγο μετά τις 19:00 .... τα φώτα χαμήλωσαν, η μουσική εισαγωγή μας άρχισε να ακούγεται δυνατά και να μας απορροφά όλους. Tο πανέμορφο μουσικοχορευτικό μας παραμύθι ......... είχε επιτέλους ξεκινήσει !!!

Η παράσταση ολοκληρώθηκε με τους μικρούς μας πρωταγωνιστές επί σκηνής να χορεύουν στους ξέφρενους ρυθμούς της μουσικής τέλους, με το γέλιο των παιδιών και το χαμόγελο των μικρών και μεγάλων μαθητριών μας, των μοναδικών πραγματικών πρωταγωνιστών της βραδιάς, να είναι η καλύτερη, πιο ζωντανή επιβράβευση των προσπαθειών όλων των καθηγητριών και των συντελεστών της πανέμορφης αυτής μουσικοχορευτικής βραδιάς.

 

Βλέποντας και ξαναβλέποντας το πανέμορφο video της παράστασης ....μερικές φωτογραφίες της βραδιάς για μια πρώτη γεύση, μπορείτε να δείτε παρακάτω !!!!!

  

'Cinderella' - Επίσημη Παράσταση Central Ballet 2017

  

Επίσημη Παράσταση Central Ballet 2015

19 Ιουνίου 2015

 

Την Παρασκευή 19/6/2015 και ώρα έναρξης 19:00, πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία η Επίσημη Παράσταση της σχολής χορού Central Ballet για το 2015 με τίτλο "Η Χιονάτη και οι 11 Νάνοι". 

 

"Η Χιονάτη και οι 11 Νάνοι""Η Χιονάτη και οι 11 Νάνοι"  

Ο κόσμος άρχισε να καταφτάνει από νωρίς στο αμφιθέατρο του συνεδριακού κέντρου της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας και λίγο πριν την έναρξη της παράστασης οι 300 θέσεις του συγκεκριμένου χώρου δυστυχώς υπερκαλύφθηκαν με τόσο ακόμα κόσμο να κάθεται στις δυο μεγάλες σκάλες της αίθουσας ή όποιο χώρο έβρισκε .... ακομα και όρθιοι .... με την ανυπομομησία και την αγωνία να έχουν φτάσει σχεδόν στο απροχώρητο !!!!!

 

Λίγο μετά τις 19:00 .... τα φώτα χαμήλωσαν ....Λίγο μετά τις 19:00 .... τα φώτα χαμήλωσαν ....

  

Λίγο μετά τις 19:00 .... τα φώτα χαμήλωσαν, η μουσική εισαγωγή μας άρχισε να ακούγεται και να μας μαγεύει όλους, οι θεατές σίγησαν .......... το πανέμορφο μουσικοχορευτικό μας παραμύθι ......... είχε επιτέλους ξεκινήσει μετά από τόση προσμονή !!!

 

Η Χιονάτη, τα 11 νανάκια αλλά και όλες οι μαθήτριες της σχολής που πήραν μέρος, μας μάγεψαν πραγματικά και έκαναν όλους τους θεατές να χαρούν, να χαμογελάσουν, να συγκινηθούν και στο τέλος της παράστασης ... να λυτρωθούν! Aυτοί με τη σειρά τους ξέσπαγαν σε παρατεταμένα χειροκροτήματα μετά από κάθε χορευτικό ή θεατρικό δρώμενο επί της σκηνής.

 

Η παράσταση ολοκληρώθηκε με όλους τους μικρούς μας πρωταγωνιστές επί σκηνής να χορεύουν στους ξέφρενους ρυθμούς της μουσικής τέλους, με το γέλιο των παιδιών και το χαμόγελο των μικρών και μεγάλων μαθητριών μας, των μοναδικών πραγματικών πρωταγωνιστών της βραδιάς, να είναι η καλύτερη, πιο ζωντανή επιβράβευση των προσπαθειών όλων μας.

 

Η βραδιά είχε και με τη δικιά σας υποστήριξη, συμβολή και αγάπη τον πιο ευγενικό φιλανθρωπικό σκοπό καθώς συνδιοργανώθηκε για το συγκεκριμένο σκοπό με την τοπική διεύθυνση Χαλκίδας του οργανισμού "Το Χαμόγελο του Παιδιού"

Το χαμόγελο του παιδιούΤο χαμόγελο του παιδιού

 

Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια σε όλους εσάς που συμβάλλατε με όποιο τρόπο μπορούσατε στο φιλανθρωπικό αυτό έργο!

 

Περιμένοντας με τόση ανυπομονησία το βίντεο της βραδιάς .... το οποίο θα είναι πολύ σύντομα έτοιμο  .... φωτογραφίες της παράστασης μπορείτε να δείτε παρακάτω !!!!!

 

 

 

"Η Χιονάτη και οι 11 Νάνοι" - Επίσημη Παράσταση Central Ballet 2015

 

'Η Χιονάτη και οι 11 Νάνοι'

2η Επίσημη Παράσταση Σχολής Χορου Central Ballet

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

 

Με εξαιρετική χαρά και ανυπομονησία ανακoινώνουμε την Επίσημη Παράσταση της σχολής μας που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015 και ώρα 19:00 με τίτλο 'Snowhite και οι 11 Νάνοι'.

Όπως και η 1η μας παράσταση που έγινε με τόσο μεγάλη επιτυχία, έτσι και η 2η παράσταση της σχολής μας θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Συνεδριακού Κέντρου της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας (τέως Νομαρχία Ευβοίας) στη λεωφόρο Χαινά 93 στη Χαλκίδα. 

 

2η Επίσημη Παράσταση Σχολής Χορου Central Ballet - 'Snowhite και οι 11 Νάνοι' - Αφίσα2η Επίσημη Παράσταση Σχολής Χορου Central Ballet - 'Snowhite και οι 11 Νάνοι' - Αφίσα

 

Οι ετοιμασίες για την παράσταση μας έχουν βεβαίως ξεκινήσει προ πολλού με τα κοριτσάκια μας να δίνουν τον καλυτερό τους εαυτό με τόση χαρά στις πρόβες της παράστασης.

Μουσικές, κουστούμια, σκηνικά, κείμενα και τόσα άλλα δουλεύονται με τεράστια ανυπομονησία με το μυαλό όλων μας στις 19 Ιουνίου και ώρα 19:00.  

Όπως και η 1η μας παράσταση τον Ιούνιο του 2013, έτσι και η φετινή θα έχει και με τη δικιά σας στήριξη φιλανθρωπικό σκοπό καθώς θα συν-διοργανωθεί για το συγκεκριμένο σκοπό με τον οργανισμό "Το Χαμόγελο του Παιδιού". Θα έχει ως εκδήλωση δωρεάν είσοδο, ενώ οι καλεσμένοι μας μπορούν κατά τη δική τους διακριτική ευχέρεια να προσφέρουν τρόφιμα & είδη πρώτης ανάγκης για τη στήριξη του Σπιτιού Ημερίσιας Φροντίδας και του Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας του οργανισμού "Το Χαμόγελο του Παιδιού".

 

Πρόγραμμα Παράστασης 1/2Πρόγραμμα Παράστασης 1/2

 

Πρόγραμμα Παράστασης 2/2Πρόγραμμα Παράστασης 2/2

 


Επίσημη Παράσταση Central Ballet 2013

15 Ιουνίου 2013

 

Το Σάββατο 15/6/2013 (ώρα έναρξης 19:00), πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία η 1η Επίσημη Παράσταση της σχολής χορού Central Ballet για το 2013 με τίτλο "Η Ωραία Κοιμωμένη". 


"Η Ωραία Κοιμωμένη" Central Ballet 2013"Η Ωραία Κοιμωμένη" Central Ballet 2013

 

Ο κόσμος κατέκλυσε από νωρίς το αμφιθέατρο του συνεδριακού κέντρου της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας και πριν την έναρξη της παράστασης κυριολεκτικά 'δεν έπεφτε καρφίτσα'!

 

Επίτιμος καλεσμένος της βραδιάς, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ.κ. Χρυσόστομος, που τίμησε με την παρουσία του και με τα τόσο καλά του λόγια, τη σχολή χορού Central Ballet και την καλλιτεχνική της διευθύντρια, τους μικούς και μεγάλους μαθητές μας που τόσο κουράστηκαν όλη την περίοδο πριν από την παράσταση, τους γονείς και τους συγγενείς τους καθώς και όλους τους παρευρισκομένους φίλους της σχολής μας.

 

Τα φώτα έπεσαν, η μουσική ξεκίνησε, οι θεατές σίγησαν ...

... και το πανέμορφο αυτό μουσικοχορευτικό παραμύθι  ...

ξεκίνησε σε όλη του ένταση!

 

Η "Ωραία Κοιμωμένη" και οι μαθητές της σχολής μας, έκαναν τους θεατές να χαρούν, να γελάσουν, να συγκινηθούν και να λυτρωθούν στο τέλος, και αυτοί με τη σειρά τους ξέσπαγαν σε παρατεταμένα χειροκροτήματα σε κάθε ευκαιρία, μετά από κάθε χορευτικό και θεατρικό δρώμενο επί της σκηνής.

 

Η παράσταση ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με το γέλιο των παιδιών και το χαμόγελο των μικρών και μεγάλων μαθητών μας, των μοναδικών πραγματικών πρωταγωνιστών της βραδιάς χορού, να είναι η καλύτερη επιβράβευση των προσπαθειών όλων των συντελεστών της παράστασης.

 

Αργότερα πληροφορηθήκαμε από εκπροσώπους της Ιεράς Μητρόπολης Χαλκίδας, ότι τα τρόφιμα και φάρμακα που συγκεντρώθηκαν τη βραδιά της παράστασης ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, ήταν πάρα πολλά και θα βοηθήσουν σίγουρα συναθρώπους μας που τα έχουν πραγματικά ανάγκη. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους εσάς που συμβάλλατε από το υστέρημά σας στο φιλανθρωπικό αυτό έργο. 

 

Φωτογραφίες από την παράστασή μας μπορείτε να βρείτε παρακάτω.

Ζητάμε συγγνώμη που στις παρακάτω φωτογραφίες τα υπέροχα slides της παράστασής μας δεν διακρίνονται λόγω του flash της μηχανής του φωτογράφου μας. Στο video όμως της παράστασης, διακρίνονται κανονικά, όπως τα απολαύσαμε όλοι μαζί από κοντά τη βραδιά της παράστασης.

 

Νεράιδα του δάσους κ' Νεράιδες νονέςΝεράιδα του δάσους κ' Νεράιδες νονές

ΕυχούλεςΕυχούλες

Νεράιδες νονέςΝεράιδες νονές

Κουνελάκια του δάσουςΚουνελάκια του δάσους

Ωραία ΚοιμωμένηΩραία Κοιμωμένη

 

Μουσική Εισαγωγή Παράστασης 'Η Ωραία Κοιμωμένη' 2013

 

Μπορείτε να κάνετε ακούσετε (αριστερό κλικ) αν έχετε γρήγορη σύνδεση ή να 'κατεβάσετε' τη μουσική της Εισαγωγής της Παράστασης της σχολής μας (εισαγωγή 1ης πράξης) σε .mp3 μορφή (δεξί κλικ και 'αποθήκευση ως' / 'save target as') στο διπλανό εικονίδιο.


Sleeping Beauty - Introduction (P. I. Tchaikovsky)

Sleeping Beauty - Introduction (P. I. Tchaikovsky) 

"Η Ωραία Κοιμωμένη" - 1η Επίσημη Παράσταση Central Ballet 2013

αφίσα "Η Ωραία Κοιμωμένη"

Επίσημες Παραστάσεις Central Ballet School

 

Εκτός από τα τακτικά μας τμήματα, διοργανώνουμε ως σχολή διάφορες εκδηλώσεις σχετικές με το χορό, ανοιχτά μαθήματα σε τακτικά χρονικά διαστήματα στη σχολή μας, επίσημες παραστάσεις κ.α.

Οι επίσημες παραστάσεις της σχολής μας αποτελούν τον καλύτερο τρόπο για να φανεί η δουλειά, οι προσπάθειες και η αγάπη για το χορό και την τέχνη. Οι παραστάσεις μας προσφέρουν στους μαθητές και τις μαθήτριές μας την καλύτερη ευκαιρία να επιδείξουν τα αποτελέσματα των προσπαθειών τους. Μέσα από τη συνεργασία με άλλα παιδιά στα πλαίσια προετοιμασίας μιας τέτοιας εκδήλωσης, οι μαθητές μας μαθαίνουν την ευθύνη, τη δημιουργική σκέψη, την οργάνωση, την αυτοδιαχείριση, την αξία της σκληρής δουλειάς και της ομαδικής εργασίας και την επικοινωνία.

Η επόμενη προγραμματισμένη επίσημη παράσταση της σχολής χορού Central Ballet θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο 2017.

παραστάσεις Central Ballet