Central Ballet School

Σχολή Χορού                 Αναγνωρισμένη από το Κράτος

Μάρκου Μπότσαρη 4,           Νέα Αρτάκη, Χαλκίδα

Τηλ. 22210-86245

centralballet@hotmail.com

centralballet.gr

 

Διδασκόμενα Μαθήματα

Κλασικό Μπαλέτο ISTD

Baby Ballet από 3 ετών

Σύγχρονο - Contemporary Dance (Kids-Junior-Senior)

Hip Hop Junior

Hip Hop Senior

Μοντέρνος Χορός ISTD

Προ-Eπαγγελματικό Μπαλέτο

Μπαλέτο Ενηλίκων

Barre à terre

Pilates

Yoga 

 

Διεύθυνση Σπουδών

Φαίη Χριστοδούλου

Παραστάσεις Σχολής

Οι πρόσφατες παραστάσεις της σχολής μας όπως τις ζήσαμε και τις απολαύσαμε με τους μικρούς μας πρωταγωνιστές επί σκηνής.

 

Επίσημη Παράσταση Central Ballet 2017

23 Ιουνίου 2017

Την Παρασκευή 23/6/2017 και με ώρα έναρξης 19:00, πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία η Επίσημη Παράσταση της σχολής χορού Central Ballet για το 2017 με τίτλο 'Cinderella'. 

Στη φετινή μας παράσταση είχαμε την τύχη να έχουμε ως επίσημο χορηγό το Koufeto και το Κουφέτο New Born που άνοιξε πρόσφατα στον πεζόδρομο της Αβάντων. 

 

'Cinderella' Central Ballet 2017'Cinderella' Central Ballet 2017

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κυρία Μαίρη Σιβρή και σε όλους τους συντελεστές της παράστασης που δούλεψαν με τεράστια διάθεση, δημιουργικότητα και φαντασία για να ανέβει στη σκηνή η 'Cinderalla' μας. 

 

CinderellaCinderella

 

Όλες οι καθηγήτριες του Central Ballet οφείλουμε να ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας τους γονείς όλων των μαθητών που μας εμπιστεύονται ότι πολυτιμότερο έχουν …… και βέβαια …… με απεριόριστη αγάπη τους πραγματικούς πρωταγωνιστές της βραδιάς μας, τους φανταστικούς μας μαθητές !!!!  

 

Λίγο μετά τις 19:00 .... τα φώτα χαμήλωσαν, η μουσική εισαγωγή μας άρχισε να ακούγεται δυνατά και να μας απορροφά όλους. Tο παραμύθι μας ......... είχε επιτέλους ξεκινήσει !!!

 

Η παράσταση ολοκληρώθηκε με τους μικρούς μας πρωταγωνιστές επί σκηνής να χορεύουν στους ρυθμούς της μουσικής τέλους, με το γέλιο των παιδιών να είναι η καλύτερη επιβράβευση των προσπαθειών όλων όσων δούλεψαν για τo πανέμορφο αυτό παραμύθι επί σκηνής. 

 

  

Επίσημη Παράσταση Central Ballet 2015

19 Ιουνίου 2015

Την Παρασκευή 19/6/2015 και ώρα έναρξης 19:00, πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία η Επίσημη Παράσταση της σχολής χορού Central Ballet για το 2015 με τίτλο "Η Χιονάτη και οι 11 Νάνοι". 

 
Επίσημη Παράσταση 2015 - 'Snowhite και οι 11 Νάνοι'Επίσημη Παράσταση 2015 - 'Snowhite και οι 11 Νάνοι'

  

Η Χιονάτη, τα 11 νανάκια αλλά και όλες οι μαθήτριες της σχολής που πήραν μέρος, μας μάγεψαν πραγματικά και έκαναν όλους τους θεατές να χαρούν, να χαμογελάσουν, να συγκινηθούν και στο τέλος της παράστασης ... να λυτρωθούν

  

"Η Χιονάτη και οι 11 Νάνοι" - Υπόκλιση !!!"Η Χιονάτη και οι 11 Νάνοι" - Υπόκλιση !!!

  

Πεταλούδες του δάσουςΠεταλούδες του δάσους

  

Οι 11 ΝάνοιΟι 11 Νάνοι

  

Η ΧιονάτηΗ Χιονάτη

  

Μαργαρίτες του δάσουςΜαργαρίτες του δάσους

   

'Πάλη Συναισθημάτων''Πάλη Συναισθημάτων'

  

Η Χιονάτη με το μήλοΗ Χιονάτη με το μήλο 

Η βραδιά είχε και με τη δικιά σας υποστήριξη, συμβολή και αγάπη τον πιο ευγενικό φιλανθρωπικό σκοπό καθώς συνδιοργανώθηκε για το συγκεκριμένο σκοπό με την τοπική διεύθυνση Χαλκίδας του οργανισμού "Το Χαμόγελο του Παιδιού"

Το χαμόγελο του παιδιούΤο χαμόγελο του παιδιού

 

Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια σε όλους εσάς που συμβάλλατε με όποιο τρόπο μπορούσατε στο φιλανθρωπικό αυτό έργο!

 

 

 

 

Επίσημη Παράσταση Central Ballet 2013

15 Ιουνίου 2013

 

Το Σάββατο 15/6/2013 (ώρα έναρξης 19:00), πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία η 1η Επίσημη Παράσταση της σχολής χορού Central Ballet για το 2013 με τίτλο "Η Ωραία Κοιμωμένη". 

 

"Η Ωραία Κοιμωμένη" Επίσημη παράσταση 2013"Η Ωραία Κοιμωμένη" Επίσημη παράσταση 2013

 

Επίτιμος καλεσμένος της βραδιάς, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ.κ. Χρυσόστομος, που τίμησε με την παρουσία του και με τα τόσο καλά του λόγια, τη σχολή χορού Central Ballet και την καλλιτεχνική της διευθύντρια, τους μικούς και μεγάλους μαθητές μας που τόσο κουράστηκαν όλη την περίοδο πριν από την παράσταση, τους γονείς και τους συγγενείς τους καθώς και όλους τους παρευρισκομένους φίλους της σχολής μας.

   

 

 

 

 

Νεράιδα του δάσους κ' Νεράιδες νονέςΝεράιδα του δάσους κ' Νεράιδες νονές

  

Ωραία ΚοιμωμένηΩραία Κοιμωμένη

Νεράιδες νονέςΝεράιδες νονές

Κουνελάκια του δάσουςΚουνελάκια του δάσους

  

Πληροφορηθήκαμε από εκπροσώπους της Ιεράς Μητρόπολης Χαλκίδας, ότι τα τρόφιμα και φάρμακα που συγκεντρώθηκαν τη βραδιά της παράστασης ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, ήταν πάρα πολλά και θα βοηθήσουν σίγουρα συναθρώπους μας που τα έχουν πραγματικά ανάγκη.

 

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους εσάς που συμβάλλατε από το υστέρημά σας στο φιλανθρωπικό αυτό έργο. 

 

   

 

Επίσημες Παραστάσεις Σχολής Χορού Central Ballet

 

Οι επίσημες παραστάσεις της σχολής μας αποτελούν τον καλύτερο τρόπο για να φανεί η δουλειά, οι προσπάθειες και η αγάπη για το χορό και την τέχνη.

 

Μέσα από τη συνεργασία με άλλα παιδιά στα πλαίσια προετοιμασίας μιας τέτοιας εκδήλωσης, τα παιδιά μας μαθαίνουν την ευθύνη, τη δημιουργική σκέψη, την οργάνωση, την αυτοδιαχείριση, την αξία της σκληρής δουλειάς, της ομαδικής εργασίας και της επικοινωνίας.

 

Η επόμενη προγραμματισμένη επίσημη παράσταση της σχολής χορού Central Ballet θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο 2019.