Central Ballet School

Σχολή Χορού                 Αναγνωρισμένη από το Κράτος

Μάρκου Μπότσαρη 4,           Νέα Αρτάκη, Χαλκίδα

Τηλ. 22210-86245

centralballet@hotmail.com

centralballet.gr

 

Διδασκόμενα Μαθήματα

Κλασικό Μπαλέτο ISTD

Baby Ballet από 3 ετών

Σύγχρονο - Contemporary Dance (Kids-Junior-Senior)

Hip Hop Junior

Hip Hop Senior

Μοντέρνος Χορός ISTD

Προ-Eπαγγελματικό Μπαλέτο

Μπαλέτο Ενηλίκων

Barre à terre

Pilates

Yoga 

 

Διεύθυνση Σπουδών

Φαίη Χριστοδούλου

Παραστάσεις Σχολής

Οι πρόσφατες παραστάσεις της σχολής μας όπως τις ζήσαμε και τις απολαύσαμε με τους μικρούς μας πρωταγωνιστές επί σκηνής.

 

Επίσημη Παράσταση Central Ballet 2019

28 Ιουνίου 2019

Το παραμύθι των αδερφών Grimm 'Hansel & Gretel' που έχει συγκινήσει γενιές και γενιές παιδιών, παρουσιάζει στην επίσημη παράστασή της για το 2019 η καλλιτεχνική ομάδα της σχολής χορού Central Ballet.

Θα καταφέρει άραγε η κακιά Μάγισσα να ξεγελάσει τον Hansel και την Gretel? Ποιος είναι ο τεράστιος κίνδυνος που ελλοχεύει? Πώς θα βρούν τον δρόμο τους τα δυο αδερφάκια να γυρίσουν πίσω στο χωριό και στο σπίτι τους? Ποιος θα τα βοηθήσει και θα τα σώσει από την πανούργα Μάγισσα?

H κλασική παράσταση Hansel & Gretel ταξιδεύει μικρούς και μεγάλους σε παραμυθένια μαγεμένα δάση και σπίτια φτιαγμένα από χρωματιστά ζαχαρωτά, μπισκότα, καραμέλες και γλειφιτζούρια. 

 

'Hansel & Gretel' Central Ballet 2019'Hansel & Gretel' Central Ballet 2019

 

Στην παράσταση μας φέτος είχαμε την τύχη να έχουμε ως χορηγούς το Dariveris Creations και το Koufeto. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κυρία Μαρία Δαριβέρη και στην κυρία Μαίρη Σιβρή αλλά και σε όλους τους συντελεστές της παράστασης που δούλεψαν με διάθεση, δημιουργικότητα και φαντασία για να ανέβει στη σκηνή η αγαπημένη μας παράσταση 'Hansel & Gretel'. 

  

Η Gretel και ο Hansel στο μαγεμένο δάσοςΗ Gretel και ο Hansel στο μαγεμένο δάσος

 

Oι καθηγήτριες του Central Ballet ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους γονείς που μας εμπιστεύονται και πρώτα και πάνω απ' όλα τους πραγματικούς πρωταγωνιστές, τους φανταστικούς μας μαθητές !!!! 

 

 

Επίσημη Παράσταση Central Ballet 2017

23 Ιουνίου 2017

Την Παρασκευή 23/6/2017 και με ώρα έναρξης 19:00, πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία η Επίσημη Παράσταση της σχολής χορού Central Ballet για το 2017 με τίτλο 'Cinderella'. 

Στη φετινή μας παράσταση είχαμε την τύχη να έχουμε ως επίσημο χορηγό το Koufeto και το Κουφέτο New Born που άνοιξε πρόσφατα στον πεζόδρομο της Αβάντων. 

 

'Cinderella' Central Ballet 2017'Cinderella' Central Ballet 2017

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κυρία Μαίρη Σιβρή και σε όλους τους συντελεστές της παράστασης που δούλεψαν με τεράστια διάθεση, δημιουργικότητα και φαντασία για να ανέβει στη σκηνή η 'Cinderalla' μας. 

 

CinderellaCinderella

 

Όλες οι καθηγήτριες του Central Ballet οφείλουμε να ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας τους γονείς όλων των μαθητών που μας εμπιστεύονται ότι πολυτιμότερο έχουν …… και βέβαια …… με απεριόριστη αγάπη τους πραγματικούς πρωταγωνιστές της βραδιάς μας, τους φανταστικούς μας μαθητές !!!!  

 

Λίγο μετά τις 19:00 .... τα φώτα χαμήλωσαν, η μουσική εισαγωγή μας άρχισε να ακούγεται δυνατά και να μας απορροφά όλους. Tο παραμύθι μας ......... είχε επιτέλους ξεκινήσει !!!

 

 

 

Η παράσταση ολοκληρώθηκε με τους μικρούς μας πρωταγωνιστές επί σκηνής να χορεύουν στους ρυθμούς της μουσικής τέλους, με το γέλιο των παιδιών να είναι η καλύτερη επιβράβευση των προσπαθειών όλων όσων δούλεψαν για τo πανέμορφο αυτό παραμύθι επί σκηνής. 

 

  

Επίσημη Παράσταση Central Ballet 2015

19 Ιουνίου 2015

Την Παρασκευή 19/6/2015 και ώρα έναρξης 19:00, πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία η Επίσημη Παράσταση της σχολής χορού Central Ballet για το 2015 με τίτλο "Η Χιονάτη και οι 11 Νάνοι". 

 
Επίσημη Παράσταση 2015 - 'Snowhite και οι 11 Νάνοι'Επίσημη Παράσταση 2015 - 'Snowhite και οι 11 Νάνοι'

  

Η Χιονάτη, τα 11 νανάκια αλλά και όλες οι μαθήτριες της σχολής που πήραν μέρος, μας μάγεψαν πραγματικά και έκαναν όλους τους θεατές να χαρούν, να χαμογελάσουν, να συγκινηθούν και στο τέλος της παράστασης ... να λυτρωθούν

  

"Η Χιονάτη και οι 11 Νάνοι" - Υπόκλιση !!!"Η Χιονάτη και οι 11 Νάνοι" - Υπόκλιση !!!

  

Πεταλούδες του δάσουςΠεταλούδες του δάσους

  

Οι 11 ΝάνοιΟι 11 Νάνοι

  

Η ΧιονάτηΗ Χιονάτη

  

Μαργαρίτες του δάσουςΜαργαρίτες του δάσους

   

'Πάλη Συναισθημάτων''Πάλη Συναισθημάτων'

  

Η Χιονάτη με το μήλοΗ Χιονάτη με το μήλο 

Η βραδιά είχε και με τη δικιά σας υποστήριξη, συμβολή και αγάπη τον πιο ευγενικό φιλανθρωπικό σκοπό καθώς συνδιοργανώθηκε για το συγκεκριμένο σκοπό με την τοπική διεύθυνση Χαλκίδας του οργανισμού "Το Χαμόγελο του Παιδιού"

Το χαμόγελο του παιδιούΤο χαμόγελο του παιδιού

 

Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια σε όλους εσάς που συμβάλλατε με όποιο τρόπο μπορούσατε στο φιλανθρωπικό αυτό έργο!

 

 

 

 

 

Επίσημες Παραστάσεις Σχολής Χορού Central Ballet

 

Οι επίσημες παραστάσεις της σχολής μας αποτελούν τον καλύτερο τρόπο για να φανεί η δουλειά, οι προσπάθειες και η αγάπη για το χορό και την τέχνη.

 

Μέσα από τη συνεργασία με άλλα παιδιά στα πλαίσια προετοιμασίας μιας τέτοιας εκδήλωσης, τα παιδιά μας μαθαίνουν την ευθύνη, τη δημιουργική σκέψη, την οργάνωση, την αυτοδιαχείριση, την αξία της σκληρής δουλειάς, της ομαδικής εργασίας και της επικοινωνίας.

 

Η επόμενη προγραμματισμένη επίσημη παράσταση της σχολής χορού Central Ballet θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο 2021.